PDA

View Full Version : Flash 8 pro help please!!


bfchickenchaser
02-09-2006, 11:39 PM
Ok, i can't seem to figure out what i do but now with the selection tool i can only click on big pieces of stuff that's the same color, i want to go back to being able to select individual lines...i don't know if that makes sense but i'm sure it can be solved by hitting like Ctrl+somthing or other. I probably accidentally hit something. Thx.

MrNaPaLm32
02-09-2006, 11:54 PM
thats rather strange. if you are working with layers. the lines may be below the fills. or you may not have designated a line color and thickness.

rehabisforquitters
02-10-2006, 12:54 AM
You're not going to get flash in a week. Give it some time, and THEN realize that there is no solution to your problem.